Från A till O

Om

Ni som är födda på 70-talet, som jag, kommer säkert ihåg barnprogrammet som hette Från A till Ö. Det var ett av mina favoritprogram som liten. När man arbetar med färg och form som jag, då inser man hur stor del av sitt egna formspråk som härstammar från barndomen. Favoritprogrammen, tapeterna i föräldrahemmet, leksakerna och barnböckerna man läste. Tygerna man omgavs av som sängkläder till dockorna, mammas julgardiner och kläderna man bar. För att inte tala om allt porslin, mormors röda tekoppar med vita prickar....Så är det iallafall för mig jag tror jag formade mitt formspråk redan då....

Jag jobbar som formgivare, min mönstervärld är en färgrik och lekfull värld som skapats just ur mina minnen, känslor och miljöer som har passerat genom livet. Nu har jag gjort en serie produkter med glada former och färger som pryder bruksföremål till köket, på skrivbordet, på väggen eller som hamnar i brevlådan. Allt för en vackrare vardag!

Alla produkter är tillverkade i Sverige av företag med bra miljötänk.

Hedvig, från barnprogrammet Från A till Ö, och jag är lite lika....ja inte på pricken förstås...men frisyren är inte helt olik :). Vi är inte så kunniga i svåra ord. Hon pratar med sin syster i en bildtelefon, jag skypar med min bästa väninna...Hon är kreativ, donar och trivs i sitt lilla hem i skogen, precis som jag gör här hemma, även om mitt inte ligger i skogen. Tyvärr har jag ingen uggla på taket heller!

Välkommen till min webbshop, hoppas du hittar något du gillar!

Har du en butik eller webbshop och vill handla av mig som grossist, hör av dig till mig!


Du kan också följa mig på Instagram som franatillo även på Facebook som Från A till O.